Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 200 Ron
Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
0 Cosul meu
Termeni si conditii de utilizare

 

Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre produsele, oferite de Companie. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca informatiile continute in Termenii de utilizare prezentati in continuare, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve.

 

Compania isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul, forma de prezentare si/sau structura site-ului precum si de a revizui si/sau retrage acesti Termeni de utilizare, fara vreo notificare prealabila.

Termenii de utilizare revizuiti intra in vigoare in momentul postarii lor pe site, fiind considerati a fi acceptati de utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul

INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

Informatiile furnizate de utilizatori catre Companie prin intermediul site-ului sunt folosite in scopul pentru care au fost introduse - efectuarea comenzilor on-line sau furnizarea de informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de Companie.

 

In conformitate cu legile in vigoare, Compania nu transmite unor terti datele furnizate prin intermediul site-ului, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul utilizatorului.

 

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line sau de creare a unui cont pe site utilizatorii sunt de acord în mod expres cu procesarea de catre Companie a datelor cu caracter personal furnizate avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucreaza utilizatorul, telefonul si alte informatii furnizate de acesta intr-o baza de date computerizata in scopul:

- utilizarii acestor date de catre Companie in vederea promovarii portofoliului de produse si servicii prezentate pe site, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;

- solutionarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR / PRETUL

Ofertele si produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului. Disponibilitatea stocului necesar poate fi verificat si telefonic la numarul pus la dispozitie pe site. Pentru produsele care apar pe site cu stoc limitat livrarea acestora se va face in functie de ordinea in care au fost plasate.

PLASAREA COMENZILOR SI LIVRAREA PRODUSELOR

Plasarea comenzilor se poate face doar prin intermediul site-ului, putand fi confirmate telefonic de catre un membru al echipei de vanzari. Comenzile sunt livrate doar la adrese din Romania.

Pentru plasarea unei comenzi valide utilizatorul trebuie sa furnizeze un minim de informatii fara de care comanda nu poate fi considerata valida. Aceste informatii sunt cuprinse in formularul de comanda.

 

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor se poate realiza astfel:

 

- cu cardul, direct pe site. Platile cu cardul sunt procesate prin intermediul companiei EuroPayment Services s.r.l. 

-ramburs, la curier, in momentul receptionarii produselor. Plata ramburs este acceptata doar pentru tranzactiile cu o valoare sub 1000 lei

 

PROCEDURA DE RECLAMATII

In cazul in care exista probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactati la nr.de telefon: +4 0726.345.611 sau pe mail la adresa: [email protected].

In mesajul transmis la adresa [email protected] va rugam sa mentionati cel putin urmatoarele informatii:

- numele dumneavoastra

- numele companiei pe care o reprezentati

- numarul facturii fiscale in baza careia ati achitat produsele comandate

- produsele pe care le-ati comandat

- descrierea motivului reclamatiei

Ulterior reclamatia este incadrata in categoria de produs sau serviciu la care aceasta face referire. Toate informatiile precum si documentele primite de la dumneavoastra vor fi atasate reclamatiei. Ulterior reclamatia parcurge un proces de investigare.

Compania va transmite un raspuns de solutionare a reclamatiei in maxim 30 de zile calendaristice de la data inregistrarii ei.

 

LIMITARI

Informatiile de pe site sunt furnizate de catre Companie ca atare si in masura in care sunt puse la dispozitie de catre furnizori. Compania nu face declaratii si nu ofera garantii de niciun fel cu privire la continutul si / sau functionarea site-ului sau si nu va putea fi ținuta raspunzătoare pentru niciun fel de daune suferite de utilizatori provenind din disfuncționalități ale site-ului.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestuia. Compania si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Companiei, al furnizorilor sai sau sunt cauzate de erori sau omisiuni din partea utilizatorilor.

 

DEFINITII

Produse si Servicii - orice bun sau serviciu, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – documentul electronic, generat prin intermediul site-ului sau ca urmare a unui apel telefonic, ca mod de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produse si Servicii si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si Servicii si sa achite contravaloarea acestora.

Vanzator - societatea comerciala SC BIOLOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL …………

Cumparator – persoana fizica/juridica ce plaseaza o Comanda. Cumparatorul garanteaza ca a implinit varsta de 18 ani in momentul plasarii unei comenzi.

Utilizator – persoana fizica/juridica ce acceseaza site-ul.

check_circle highlight_off info favorite favorite_border