Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 200 Ron
Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
0 Cosul meu
Livrare si retur

Livrarea produselor

Produsele comandate de tine se livreaza prin curier rapid. 

Livrarea coletelor de catre curier dureaza de obicei 1-2 zile lucratoare. Echipa Biologistic nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile de livrare cauzate de catre firma de curierat.

In perioadele sarbatorilor legale sau cu ocazii speciale (de exemplu Black Friday) termenul de livrare de catre curier va fi mai mare, in functie de volumul livrarilor.

Costul expedierii

Livrarea se face oriunde in tara si este gratuita pentru comenzi peste 200 RON. Pentru comenzi sub aceasta valoare, se percepe o taxa de transport in valoare de 15 RON.

Politica de Retur

In cazul in care doresti sa returnezi produse achizitionate prin intermediul Biologistic poti face acest lucru in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii de catre curier.

Produsele returnate vor fi trimise doar prin curier, la adresa sediului nostru social. Valoarea produselor va fi virata in contul specificat de catre tine.

In cazul returnarii produselor prin curier, costurile aferente transportului si taxele aplicate comenzii sunt suportate de catre tine, daca motivele pentru care produsele sunt returnate nu se incadreaza la cele mentionate mai jos: 

  • Produsele achizitionate prezinta la livrare deteriorari severe care le fac neconforme;
  • Produsele receptionate in momentul livrarii sunt diferite din punctul de vedere al specificatiilor, a cantitatilor, etc fata de cele din comanda plasata;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie. 

Nu pot face obiectul returului: produsele care au fost consumate partial.

In cazul in care produsul/produsele returnate prezinta urme de deteriorare, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarii returului sau de a retine o suma din valoarea acestora. Suma ce va fi retinuta se va comunica prin email, in urma evaluarii prejudiciilor aduse.

Intentia de returnare a produselor poate fi transmisa printr-un mesaj trimis la adresa [email protected] direct in email.

check_circle highlight_off info favorite favorite_border