Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 200 Ron
Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
0 Cosul meu
Politica de confidentialitate

Prin prezenta politica de confidentialitate explicam modalitatea prin care Bio Logistic&Distribution Partener Srl  colecteaza, foloseste si gestioneaza informatiile cu caracter personal pe care le pui la dispozitie prin intermediul interactiunii cu magazinul online www.biologistic.ro

Daca doresti sa ne contactezi referitor la datele tale cu caracter personal poti folosi urmatoarele date de contact:

Companie: BIO Logistic&Distribution Partener Srl

Adresa: Calea Lugojului, Sad.8, Platforma Borghesi, Ghiroda,Timiș, România

Telefon: +40 256 274 048

Mail: [email protected]

Cine are acces la datele tale personale si care este scopul prelucrarii acestora

Pentru a putea onora comenzile pe care le initiezi pe site-ul nostru, pentru indeplinirea obligatiilor ce ne revin in ceea ce priveste livrarea produselor tale este necesar sa transmitem datale tale personale catre compania care proceseaza platile si catre prestatorii de servicii de curierat in vederea expedierii produselor.

De asemenea, putem folosi aceste date in scop de e-mail marketing daca ti-ai dat acordul in acest sens. Ne asiguram insa ca accesul la datele tale personale de catre parti terte sau utilizarea lor in scop de marketing se face prin respectarea normelor legislative in vigoare.

Ce tip de date sunt colectate

Datele pe care le colectam de la clientii BIO Logistic&Distribution Partener Srl sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de email,  numar de telefon.

Datele referitoare la cardurile cu care platesti produsele pe site-ul BIO Logistic&Distribution Partener Srl nu sunt colectate de catre noi si nici transmise catre parti terte.

Ce drepturi ai, ca utilizator

Ca utilizator ne poti contacta folosind datele de contact de mai sus, printr-o notificare, in vederea exercitarii depturilor tale in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

Dreptul la informare - ai dreptul de a solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale.

Dreptul de acces la datele tale personale - poti obtine din partea noastra o confirmare privind prelucrarea datelor cu caracter personal precum si informatii cu privire la modalitatea in care sunt prelucrate aceste date.

Dreptul de interventie asupra datelor - poti obtine in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau chiar stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege, in special a datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de restrictionare - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Dreptul de opozitie - ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrarii datelor tale personale.

Dreptul de a te adresa justitiei - se refera la dreptul tau de a te adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Protectie a Datelor Personale - daca nu esti multumit de felul in care datele tele cu caracter personal sunt colectate sau folosite de catre noi, ai dreptul sa te adresezi Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor, prin accesarea paginii http://www.dataprotection.ro.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate - ai dreptul de a solicita si de a obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta ta, adoptata exclusiv in baza unei prelucrari de date cu caracter personal efectuata prin mijloace automate.

Dreptul de retragere a consimtamantului - in situatiile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

check_circle highlight_off info favorite favorite_border