Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 200 Ron
Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
0 Cosul meu
Despre noi

Incepand cu anul 2007, ca raspuns la nevoia oamenilor de a consuma produse sanatoase, s-a infiintat BIO Markt Retail Group, avand ca domeniu de activitate importul si distributia de alimente si cosmetice certificate BIO. In anul 2009, acesta preia actiunile uneia din cele mai importante companii din Romania pe segmental distributiei produselor BIO, companie prezenta pe piata din anul 2002.

In anul 2009, BIO Markt Retail Group isi schimba numele in BIO LOGISTIC si devine parte a grupului Life Care Corp, grup care a insumat in anul respectiv o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro.

In prezent, BIO LOGISTIC este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse certificate BIO si numara un portofoliu de peste 300 de produse de la cele mai importante brand-uri din Europa si nu numai, printre care se numara si Holle, ProBios, Allos, Vivani si nu in ultimul rand brand-ul propriu BIO ALL GREEN.

Principiile dupa care se ghideaza compania PASIUNE SI IMPLICARE, RESPONSABILITATE si PROMPTITUDINE

Misiunea BIO LOGISTIC pentru urmatorii ani este aceea de a-si consolida pozitia de lider de piata in domeniu, oferind in continuare cea mai diversificata gama de produse BIO la cele mai avantajoase preturi.

Viziunea BIO LOGISTIC este aceea de a construi o relatie durabila si avantajoasa cu clientii nostri, cu ajutorul carora sa contribuim la cresterea calitatii vietii tuturor consumatorilor de produse alimentare bio.

check_circle highlight_off info favorite favorite_border