Descriere
Ciuperci murate dupa reteta traditionala, din ciuperci atent selectionate, cu rabdare si atentie!Ciupercile murate sunt o reteta autohtona de la poalele muntelui Semenic din Localitatea Garana, unde au convietuit Pemii - etnici germani. Aceasta reteta are o vechime de peste 150 de ani. Produsul esterealizat in sistem de manufactura si atestat traditional.
Ingrediente: bureti de fag (ciuperci de cultura Pleurotus) 60%, ciuperci de cultura Champignon 20%, ardei rosu, ceapa rosie, morcovi, apa, otet de vin, zahar brun, sare gema, piper boabe mozaic, boabe de mustar, foi de dafin.
Valori nutritionale / 100 g: Energie: 98kj / 28 kcal; Grasimi 0.4g (din care: Saturate 0.1g); Glucide 4.3g (din care: Zahar 2.2g); Proteine 2.8g; Fibre 1.4; Sare 0.80g.
Produs atestat traditional nr. 90/07.08.2020