Semintele de susan negru sunt foarte populare in bucataria asiatica. Ele au o aroma mai puternica decat semintele albe, si contin mai mult calciu. Sunt bogate in proteine si aminoacizi. Se folosesc in bucataria raw, in prepararea pastei de susan (tahini), in patiserie, etc. Produs certificat organic, provenit din agricultura ecologica.* continut bogat de antioxidanti* reprezinta o sursa excelenta de calciu, contine mai mult calciu si mai mult fier decat semintele de susan auriu* nu contin gluten* o sursa excelenta de fibre si minerale - fosfor, zinc, magneziu* contine fitosteroli, care contribuie la reducerea colesterolului* sustin functiile ficatului si rinichilor, amelioreaza si trateaza constipatia. Susanul negru, datorita compozitiei sale, are proprietatea de a întârzia îmbatrânirea organismului (cei care consuma susan negru au pielea neteda si încaruntesc târziu), fiind folosit, în acelasi timp, pentru marirea lactatiei tinerelor mame.
Ingrediente: Seminte de susan negru*-produs din agricultura ecologica controlata. Poate contine urme de gluten si soia.