Despre noi

Incepand cu anul 2007, ca raspuns la nevoia oamenilor de a consuma produse sanatoase, s-a infiintat BIOmarkt Retail Group, avand ca domeniu de activitate importul si distributia de alimente si cosmetice certificate BIO. In anul 2009, acesta preia actiunile unei importante companii din Romania pe segmentul distributiei produselor BIO, companie prezenta pe piata din anul 2002.

In anul 2009, BIOmarkt Retail Group isi schimba numele in BIOLOGISTIC si devine parte a grupului Life Care Europe GMBH, avand sediul in Frankfurt, Germania.

In prezent, BIO LOGISTIC este un distribuitor important de produse certificate BIO si numara un portofoliu semnificativ  de produse de la branduri importante din Europa si nu numai, printre care se numara si Holle, ProBios, Sante, Vivani  si multe altele.

In plus, BIO LOGISTIC le aduce consumatorilor fideli de produse ecologice brandul propriu BIO All Green, care cuprinde produse ecologice la preturi atractive.

In 2014 venim in atentia clientilor nostri cu brandul NATUR ALL GREEN, unde sunt cuprinse produse naturale, de calitate, precum fulgi de ovaz, tarate sau musli de cereale cu fructe.

Principiile dupa care se ghideaza compania PASIUNE SI IMPLICARE, RESPONSABILITATE si PROMPTITUDINE.

Misiunea BIO LOGISTIC pentru urmatorii ani este aceea de a-si consolida pozitia pe piata in domeniu, oferind in continuare o gama diversificata de produse BIO la preturi avantajoase.

Viziunea BIO LOGISTIC este aceea de a construi o relatie durabila si avantajoasa cu clientii nostri, cu ajutorul carora sa contribuim la cresterea calitatii vietii tuturor consumatorilor de produse alimentare bio.

Valorile dupa care se ghideaza BIO LOGISTIC sunt PASIUNE, PIONIERAT, RECIPROCITATE, PROMPTITUDINE, RESPONSABILITATE.

Comments (4)

 • Aileni Adela Florica Reply

  O parte din produsele de la BIO Logistic am consumat și sunt destul de mulțumită de ele! Acum ca am sa comand de pe site direct va fi mult mai interesant!Cu drag Adela A. !

  octombrie 15, 2021 at 5:05 pm
  • monica.murgu Reply

   Buna ziua,
   Va multumim mult pentru aprecieri!
   O zi minunata sa aveti!

   octombrie 18, 2021 at 2:34 pm
 • Mirel Doru Banica Reply

  Imi place saitul, produsele etc. Dar cat de “eco” mai sunt produsele Dv daca le aduceti cu camionul de la mii de kilometri? Nu este o contradictie aici? De ce nu incurajati mai mult certificarea bio-eco din Romania?

  Cu stima, Doru

  ianuarie 5, 2022 at 8:00 am
  • monica.murgu Reply

   Buna ziua! Va multumim frumos pentru aprecieri vis-a-vis de site-ul nostru si de produsele noastre. Calitatea si identitatea de “eco” a produselor comercializate de noi nu sunt alterate in nici un fel de transportul acestora de la mii de kilometri. De asemenea, precizam ca avem produse care nu se preteaza din punct de vedere climatic la zona noastra, deci nu pot fi cultivate in Romania. Cat despre certificarea bio-eco din Romania, intotdeauna am incercat din toate puterile sa sustinem si sa incurajam producatorii certificati eco locali si inca mai lucram la acest lucru. Sa aveti o zi minunata! Sanatate!

   ianuarie 5, 2022 at 9:48 am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *