Transport gratuit la comenzile de peste 100 RON  

Despre noi

Incepand cu anul 2007, ca raspuns la nevoia oamenilor de a consuma produse sanatoase, s-a infiintat BIOmarkt Retail Group, avand ca domeniu de activitate importul si distributia de alimente si cosmetice certificate BIO. In anul 2009, acesta preia actiunile uneia din cele mai importante companii din Romania pe segmentul distributiei produselor BIO, companie prezenta pe piata din anul 2002.

In anul 2009, BIOmarkt Retail Group isi schimba numele in BIOLOGISTIC si devine parte a grupului Life Care Europe GMBH, avand sediul in Frankfurt, Germania.

In prezent, BIO LOGISTIC este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse certificate BIO si numara un portofoliu semnificativ  de produse de la cele mai importante branduri din Europa si nu numai, printre care se numara si Holle, ProBios, Sante, Vivani  si multe altele.

In plus, BIO LOGISTIC le aduce consumatorilor fideli de produse ecologice brandul propriu BIO All Green, care cuprinde cele mai cautate produse ecologice, la cele mai atractive preturi.

In 2014, venim in atentia clientilor nostri cu brandul NATUR ALL GREEN, unde sunt cuprinse produse naturale, de calitate, precum fulgi de ovaz, tarate sau musli de cereale cu fructe.

Principiile dupa care se ghideaza compania PASIUNE SI IMPLICARE, RESPONSABILITATE si PROMPTITUDINE.

Misiunea BIO LOGISTIC pentru urmatorii ani este aceea de a-si consolida pozitia de lider de piata in domeniu, oferind in continuare cea mai diversificata gama de produse BIO la cele mai avantajoase preturi.

Viziunea BIO LOGISTIC este aceea de a construi o relatie durabila si avantajoasa cu clientii nostri, cu ajutorul carora sa contribuim la cresterea calitatii vietii tuturor consumatorilor de produse alimentare bio.

Valorile dupa care se ghideaza BIO LOGISTIC sunt PASIUNE, PIONIERAT, RECIPROCITATE, PROMPTITUDINE, RESPONSABILITATE.