Descriere
Salata de ciuperci Pleurotus este realizata dupa o reteta traditionala, din legume atent selectionate, cu rabdare si atentie!Este o muratura cu un gust deosebit de rafinat. Se consuma alaturi de garnituri, preparate din carne. Salata de ciuperci Pleurotus se prepara dupa o reteta traditionala din Banat, acest produs fiind 100% romanesc, realizat in sistem de manufactura si atestat traditional.
Ingrediente: bureti de fag (ciuperci de cultura Pleurotus) 80%, ceapa rosie, morcovi, apa, otet de vin, zahar brun, sare gema, piper boabe mozaic, boabe de mustar, foi de dafin.
Valori nutritionale / 100 g: Energie: 113kj / 32 kcal; Grasimi 0.6g (din care: Saturate 0.3g); Glucide 5.4g (din care: Zahar 1.5g); Proteine 3.2g; Fibre 2.5; Sare 0.80g.
Produs atestat traditional nr. 91/07.08.2020