Lapte praf BIO

Nașterea unui copil este un moment foarte fericit, un miracol. Multe lucruri se vor schimba. Ca și părinți, va vor aștepta multe momente frumoase, si, bineinteles, multe noi responsabilități. Primul an de creștere și dezvoltare a copilului dumneavoastră este cea mai importantă etapă a vieții sale.
Laptele de mamă asigură bebelușului dumneavoastră aportul optim de nutrienți. Oferă bebelușului exact ceea ce acesta are nevoie în orice moment. Laptele matern conține toți nutrienții esențiali și anticorpii de care bebelușul are nevoie pentru a se dezvolta, inclusiv pentru a avea un sistem imunitar sănătos. De asemenea, contactul intens cu bebelușul dumneavoastră în timpul alăptării ajută la creșterea micuțului și la crearea unei legături strânse și armonioase cu dumneavoastră.
Laptele matern oferă copilului dumneavoastră cea mai bună hrănire in primele 6 luni. Astfel, se recomandă o perioadă de 6 luni de hrănire exclusivă la sân, urmată de hranirea cu lapte matern ca parte a unei diete echilibrate în timpul înțărcării.
Formulele de lapte praf ecologice Holle sunt concepute în asemenea manieră încât să fie cât se poate de asemănătoare cu laptele de mamă. Astfel, puteți avea pentru bebelușul dumneavoastră o alternativă ecologică și de bună calitate, în cazul în care decideți să nu alăptați sau să opriți alăptarea. Calitatea laptelui Holle certificat Demeter este foarte înaltă, gustul acestuia este extraordinar și este ușor de digerat, totul datorită modului natural în care sunt crescute vacile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *