Transport gratuit la comenzile de peste 100 RON  

Mix de faina pentru paine 1kg

Mix de faina pentru paine 1kg

33,79 RON 16,90 RON

In stoc

Mix de faina fara gluten, ideala pentru paine, dar si pentru pizza sau alte produse de brutarie

Descriere

Mix de faina fara gluten, special conceputa pentru persoanele cu intoleranta la gluten.

Cod certificare: PL-048-151.

Nu contine gluten. Nu contine ou. Nu contine lactoza. Nu contine grau.

Ideala pentru paine, pizza, baghete, dar si pentru alte produse de panificatie.

Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, proteina din mazare, proteina din soia, faina de hrisca, glucoza, fibra de mar, fibra de mazare, agent de ingrosare: hidroxipropil metilceluloza, sare.

Sugestie de reteta pentru paine:

Ingrediente (la temperatura camerei):

500g mix pentru paine

10g drojdie instant sau proaspata

500ml apa

1 lingurita de ulei

1 lingurita de sare

Mod de preparare:

1. Puneti faina intr-un bol, adaugati drojdia, sarea si apa (dizolvati drojdia proaspata in apa si amestecati cu restul ingredientelor) 

2. In timp ce amestecati ingredientele, adaugati treptat uleiul. Framantati pana obtineti o masa omogena. Puneti aluatul intr-o tava de copt unsa, acoperiti cu un prosop de bucatarie si lasati sa se odihneasca pentru aproximativ 30 de minute pana isi va dubla volumul.

3. Preincalziti cuptorul la 200°C (fara aer cald) si puneti o tava cu apa calda in partea de jos a cuptorului. Introduceti tava cu aluatul in cuptor si coaceti pentru aproximativ 50 de minute. Dupa coacere, scoateti painea din tava si lasati-o sa se raceasca.

 

Mai multe informatii

Clasa fara gluten, fara lactoza, fara ou

Adauga review

*Campuri obligatorii